Sfaturi despre sexul perfect

Exista cateva sfaturi pe care orice barbat ar trebui sa le aiba in vedere. Aceste sfaturi vin chiar din gura femeilor. Tinand cont de aceste sfaturi, veti constata ca viata voastra sexuala se va imbunatati simtitor. In primul rand, trebuie sa indrazniti sa cereti. Multe femei se rusineaza in fata barbatilor atunci cand vine vorba despre lucruri precum dominarea. Ele ajung sa nu mai stie ce sa ceara barbatului. Barbatul ar trebui sa fie mai deschis si la cererile femeii. Ar trebui sa asculte aceste cereri, astfel incat viata sexuala sa se imbunatateasca semnificativ.

De asemenea, barbatul ar trebui sa se lase din cand in cand pe mana femeii. Barbatii adora femeile care stiu ce vor in pat. Orice femeie ar trebui sa apeleze la niste siretlicuri pentru a-si arata mai bine dominarea fata de barbat. Nu ar trebui ca femeia sa ezite in a se juca in fata barbatului. Un alt lucru ideal pentru sexul perfect sunt pozitiile sexuale noi. Pentru a scapa de monotonia sexului va trebii sa incercati mereu niste pozitii sexuale noi. Exista o multime de pozitii sexuale la care puteti apela. Femeia nu ar trebui niciodata sa fie timida. Ea ar trebui sa fie cat mai deschisa la aceste pozitii sexuale. Ar trebui ca aceast sa incerce sa experimenteze ceva nou de fiecare data. O pozitie sexuala noua va fi un mod perfect pentru a descoperi mai usor ce va place si ce nu va place. Nu ar trebui sa omiteti jucariile sexuale sau colectiile online de filme xxx noi din care sa invatati lucruri noi. Barbatii nu trebuie sa se simta deranjati de aceste jucarii sexuale. Vibratorul poate deveni in scurt timp un prieten adevart al femeii.

Veti vedea ca vibratorul si barbatoul vostru vor putea lucra uneori impreuna. Ar trebui sa renuntati la pat. Exista o multime de locuri unde veti putea face sex fara nici o problema. Puteti opta pentru o masa sau chiar si in alte locuri. Ar mai trebui sa aveti in vedere si condiementarera vietii in doi. Veti constata ca adaugand un strop de ciocolata, frisca sau chiar o capsuna, viata voastra sexuala se va imbunatati. Tinand cont de toate aceste sfaturi, sexul va ajuneg sa fie o activitate foarte importanta pentru voi. Veti constata ca veti avea de castigat daca veti introduce aceste activitati in viata voastra amoroasa. Nu veti mai avea nici un fel de problema si va veti putea bucura mereu de o viata amoroasa plina de lucruri bune.

Caracterul barbatesc

Niste fiinte foarte complexe, barbatii. Aparent atat de simple, dar in realitate atat de complexe. Desi se zice ca femeia e greu de inteles, tind sa cred ca rolurile sunt inversate. Poate ca nu in totalitate, dar oricum, femeile si barbatii sunt la fel de greu de inteles.

Desi se zice ca mintea barbatilor este proiectata sa-si doreasca sex non-stop, am fost martora la barbati refuzand sexul in favoarea unor lucruri marunte. Nu totul se rezuma la sex pentru anumiti barbati si dupa o cearta, uneori scuzele sunt preferate in favoarea sexului de impacare. Exceptand sexul oral. Cu totii il iubiti, asta e universal valabil.

Un alt aspect pe care l-am observant este frica de a plange in fata altora sau de a recunoaste macar faptul ca uneori mai varsa cate o lacrima. Baieti, stim ca o faceti. Suntem cu totii fiinte umane cu suflet si sentimente si suntem programati sa ne intristam si sa plangem la auzul unor vesti. Nu va mai ascundeti pentru ca e atat de frumos sa stii ca iubitul tau are acea parte sensibila si ca este vulnerabil la randul lui. E atat de frumos ca in timpul unei certe sa-ti dai seama ca si el se teme sa te piarda doar din tonul vocii si expresia fetei.

Nu cred ca pot sa intru prea mult in detalii pentru ca am vazut baieti care cand joaca FIFA intra intr-o alta dimensiune, dar am vazut baieti care pun pauza la joc doar sa iti aduca ce vrei. Am vazut baieti care te scot in oras la cina, dar am vazut baieti care prefer sa fie ei bucatarii tai personali. Sunteti foarte variati din punctul meu de vedere si cred sincer ca iubirea pentru sexul oral ramane singurul lucru pe care il aveti cu totii in comun.