Caracterul barbatesc

Niste fiinte foarte complexe, barbatii. Aparent atat de simple, dar in realitate atat de complexe. Desi se zice ca femeia e greu de inteles, tind sa cred ca rolurile sunt inversate. Poate ca nu in totalitate, dar oricum, femeile si barbatii sunt la fel de greu de inteles.

Desi se zice ca mintea barbatilor este proiectata sa-si doreasca sex non-stop, am fost martora la barbati refuzand sexul in favoarea unor lucruri marunte. Nu totul se rezuma la sex pentru anumiti barbati si dupa o cearta, uneori scuzele sunt preferate in favoarea sexului de impacare. Exceptand sexul oral. Cu totii il iubiti, asta e universal valabil.

Un alt aspect pe care l-am observant este frica de a plange in fata altora sau de a recunoaste macar faptul ca uneori mai varsa cate o lacrima. Baieti, stim ca o faceti. Suntem cu totii fiinte umane cu suflet si sentimente si suntem programati sa ne intristam si sa plangem la auzul unor vesti. Nu va mai ascundeti pentru ca e atat de frumos sa stii ca iubitul tau are acea parte sensibila si ca este vulnerabil la randul lui. E atat de frumos ca in timpul unei certe sa-ti dai seama ca si el se teme sa te piarda doar din tonul vocii si expresia fetei.

Nu cred ca pot sa intru prea mult in detalii pentru ca am vazut baieti care cand joaca FIFA intra intr-o alta dimensiune, dar am vazut baieti care pun pauza la joc doar sa iti aduca ce vrei. Am vazut baieti care te scot in oras la cina, dar am vazut baieti care prefer sa fie ei bucatarii tai personali. Sunteti foarte variati din punctul meu de vedere si cred sincer ca iubirea pentru sexul oral ramane singurul lucru pe care il aveti cu totii in comun.