Ce inseamna sa fii un „gentleman” in adevaratul sens al cuvantului?

Sa fii un barbat adevarat nu inseamna sa o lista interminabila de femei care ti-au cazut in pat si nici puterea cu care poti lovi o alta persoana. Acestea sunt doar niste mentalitati invechite care nu-si mai au rostul in zilele de azi. Consider ca barbatia se masoara in fericirea femeii de langa tine, dar si in stilul pe care il abordezi, taria de caracter si bunul simt de care dai dovada in viata de zi cu zi. A fi „gentleman” presupune nu doar un costum frumos pe care sa-l imbraci, ci si bunele maniere stapanite foarte bine si cuvintele frumoase pe care le ai in vocabular.

Un gentleman va fi intotdeauna sa poarte o discutie in contradictoriu, sa-si faca inteles punctul de vedere si sa aduca zambetul pe buzele iubitei lui ori de cate ori are ocazia. Iar ocaziile sunt dese, in fiecare zi de cel putin cateva ori. Invata sa-ti apreciezi femeia de langa tine si sa o intelegi. Nu trebuie sa fii autoritar ridicand tonul vocii tale atunci cand nu esti inteles, ci sa aduci argumente solide prin care sa dovedesti ca ai dreptate, sa vorbesti frumos si sa stii sa asculti si punctul de vedere al femeii de langa tine, fie el chiar si gresit.

Cel mai important atribut pe care un barbat cu dorinte de a fi cu adevarat gentleman este, fara doar si poate, atentia. Femeile sunt dependente de atentie, iar lipsa acesteia poate duce la anumite ganduri pe care ele si le impun. Deschide ochii si intelege ceea ce iti cere persoana de langa tine, chiar si atunci cand nu o face direct, invata sa fii receptiv la orice mesaj fizic sau verbal pe care ti-l transmite si dovedeste ca stii cum sa te comporti cu o femeie.

Cu totii ne dorim ca femeia de langa noi sa fie exemplara, fara ca noi sa-i oferim nimic in schimb. Schimbarea incepe intotdeauna de la propria noastra persoana si apoi este influentabila pentru cei din jur.