Lucruri care distrug cheful de sex

Exista cateva lucruri care distrug cheful de sex. Ar trebui sa aveti aceste lucruri in vedere, astfel incat sa le puteti evita. Primul lucru care distruge cheful de sex sunt medicamentele. Exista o serie de medicamente care afecteaza destul de mult nivelul de testosteron din organism. Conform unor studii, aceste medicamente au tendinta de a afecta chiar si libidoul. Anticonceptionalele sunt niste medicamente care afecteaza mult viata voastra de cuplu. Printre medicamentele care afecteaza libidoul se mai numara cele pentru hipertensiune sau antidepresivele. Chiar si tratamentele pentru picioare pot afecta libidoul.

Ar trebui sa cititi mereu prospectele, astfel incat sa vedeti care sunt efectele secundare ale medicamentelor pe care le consumati. Urmati un tratament care are mai putine efecte secundare. Pe termen lung, lipsa chefuilui de sex te va afecta destul de mult, de aceea ar trebui sa aveti acest lucru in vedere. Lipsa de somn poate duce la o scadere a chefului de sex. Daca nu aveti parte de mult somn, veti vedea ca va aparea o stare proasta sau chiar depresia. Sportul si uneori vizionare de diverse filmulete porno contribuie la o stare de bine si la un somn de calitate. Ar trebui sa aveti acest lucru in vedere. Daca veti face sport seara, nivelul de energie pe care acesta ti-l poate da te va putea tine treaz pe timp de noapte. Alege sa mergi la sala sau sa faci jogging dimineata.

Veti avea astfel parte de toate beneficiile pe crae sportul le poate oferi. Va veti mai bucura si de un somn de calitate. Un alt lucru pentru un somn bun este alegerea mancarii de seara. Aceasta ar trebui sa fie cat mai usoara. Aveti grija ca ultima masa sa fie cu cateva ore inainte de culcare. Daca iesiti seara in oras, ar fi bine sa renuntati la alcool. Un alt lucru pe care ar trebui sa-l stiti este asimilarea de vitamina D. Depresia cauzeaza o scadere a libidoului. Insuficienta de vitamina D poate cauza depresia. Multe studii sunt de aceeasi parere. Pentru a avea parte de mai multa vitamina D, ar trebui sa stati la soare cat mai mult timp posibili. De asemenea, ar trebui sa consumati si alimente bogate in vitamina D. Exista studii cum ca obezitatea ar scadea dorinta sexuala. Conform acestor studii, daca va scadea chiar si 5% din greutatea corporala, veti vedea niste efecte benefice. Cresterea dorintei sexuale va fi semnificativa si va veti putea bucura de performante bune.